17-05-2010, 18:39
17-05-2010, 20:24
oczywiscie ze pc
bez pc nie bylo by softmoda na wii lub cos podobnego 
bez pc nie bylo by softmoda na wii lub cos podobnego 
17-05-2010, 20:31
jestem zawsze za pc. ale teraz bardzo szczególnie, kiedy konsole takie jak ps360 mają w 90% takie same gry jakie są na pc z niewielką ilością fajnych exvclusive. jedynie handheldy i wii oferują coś innego
17-05-2010, 21:02
Ja od niemal zawsze byłem za konsolami, nawet mimo faktu, że moją pierwszą konsolą było PS2, a DSa i Wii kupiłem stosunkowo niedawno (i to są jedyne 3 konsole jakie posiadam), natomiast kompa mam dość dobrego - i tak grałem na nim zawsze w konwersje z konsol, lub w gry konsolowe na emulatorach
. A jeżeli chodzi o piecowe exclusive'y to gram obecnie chyba tylko w... eroge
, które są produkowane niemal wyłącznie na pieca bo producenci konsol nie pozwalają na umieszczanie scenek hentai w grach na ich sprzęt.
. A jeżeli chodzi o piecowe exclusive'y to gram obecnie chyba tylko w... eroge
, które są produkowane niemal wyłącznie na pieca bo producenci konsol nie pozwalają na umieszczanie scenek hentai w grach na ich sprzęt.17-05-2010, 21:07
jak wypuszczą wiedźmina na konsole (a na wii to już zupełnie czad by był) to nic konsol by wg mnie nie pobilo.
17-05-2010, 22:32
Miałem zarówno sporo i tego i tego. Pomimo tego, że jestem fanem nintendo zdarzyło się posiadać i jakiegoś soniacza ;] Nic nie zastąpi mi komputera. To on króluje pod względem sterowania (klawa + mysz najlepsze rozwiazanie, zawsze tez mozna podpiac pada), grafiki, super grom. Next geny traktuje jako upośledzone kompy podłączane pod TV. Te same gry wychodzą, z czasem lepszą, czasem gorszą grafiką na obie platformy. Skoro mam dobry komp, to po co mi drugi pod Tv :] Z wii jest z deka odmienna sytuacja. Jako jedyna z next genow zachowała swój konsolowy klimat, który się ceniło w poprzednich generacjach. Do tego zawsze jakieś nowe wrażenia, bo od dobrej grafy mam PC 

18-05-2010, 00:37
(17-05-2010 22:32)Mati20041 napisał(a): Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links.Miałem zarówno sporo i tego i tego. Pomimo tego, że jestem fanem nintendo zdarzyło się posiadać i jakiegoś soniacza ;] Nic nie zastąpi mi komputera. To on króluje pod względem sterowania (klawa + mysz najlepsze rozwiazanie, zawsze tez mozna podpiac pada), grafiki, super grom. Next geny traktuje jako upośledzone kompy podłączane pod TV. Te same gry wychodzą, z czasem lepszą, czasem gorszą grafiką na obie platformy. Skoro mam dobry komp, to po co mi drugi pod Tv :] Z wii jest z deka odmienna sytuacja. Jako jedyna z next genow zachowała swój konsolowy klimat, który się ceniło w poprzednich generacjach. Do tego zawsze jakieś nowe wrażenia, bo od dobrej grafy mam PCmój tok rozumowania jest całkowicie identyczny... wszystko co napisałeś dosłownie z ust mi wyjąłeś.
na wii mogę sobie przynajmniej pograć w coś w co nie pogram na kompie
20-05-2010, 22:32
Jak dla mnie, komputer do pracy nad projektami a Wii do grania, rzecz jasna nie tak monotematycznie dzień w dzień ale przeważnie ^_^
23-05-2010, 02:26
Ja mam całą gamę urządzeń więc może też wtrącę swoje 3 grosze. Mam PS3, PSP, X360 i Wii a do tego mocnego kompa do gier. Jak dla mne to najlepsze rozwiązanie z prostego powodu - mogę grać we wszystko. W strategie na PC, na Xboxie w Gears of War, na PS3 w God of War i Killzone, a Wii jakieś przygodówki i zręcznościówki. Nie ma najlepszej platformy, bo nawet na najlepszy kompie nie zagramy w God of War, a z drugiej strony wszystkie konsole bez komputera oznaczają brak strategii (jak dla mnie granie w gry tego typu na padzie to pomyłka, pomimo dość sensownego przystosowania).
23-05-2010, 03:06
że już nie wspomnimy o wynalazkach typu klawiatura i myszką do ps3
z dedykacją do fpsów 
z dedykacją do fpsów 
!