12-05-2010, 20:41
12-05-2010, 20:58
Ja mam LG i za choinke nie wiem co za OS tam wrzucili.
12-05-2010, 23:01
LGos
?
najbardziej wszechstronny jest win. ale jak tylko na androida wyjdzie taki soft co na win jest teraz to uwazam ze przeniosa sie ludzie
no chyba ze google cos schrzani...
?najbardziej wszechstronny jest win. ale jak tylko na androida wyjdzie taki soft co na win jest teraz to uwazam ze przeniosa sie ludzie
no chyba ze google cos schrzani...12-05-2010, 23:49
Ja tam w swoim życiu już sporo miałem tego sprzętu
Najwięcej było WinMobile, który jest najbardziej otwarty, ma najlepszą na świecie nawigację (AutoMapa) i... jest cholernie nudny
W między czasie miałem iphona - super zabawa, ale... brakowało sporo rzeczy względem WinMo, oraz drogie te cholerstwo
Jakieś 2 tygodnie temu zasmakowałem po raz pierwszy Androida i się w nim zakochałem. Mam w nim wszystko - wszechstronność WinMo i zabawa iPhone. Jedynej rzeczy jakiej mi brakuje to wspomniana wyżej AutoMapa 
Na jaki soft pap czekasz?
LG cookie i inne dotykowce tego pokroju mają przeważnie swój soft i obsługują tylko jave (dlatego jest taka opcja w ankiecie). Zapomniałem dodać Symbiana, już jest.
Najwięcej było WinMobile, który jest najbardziej otwarty, ma najlepszą na świecie nawigację (AutoMapa) i... jest cholernie nudny
W między czasie miałem iphona - super zabawa, ale... brakowało sporo rzeczy względem WinMo, oraz drogie te cholerstwo
Jakieś 2 tygodnie temu zasmakowałem po raz pierwszy Androida i się w nim zakochałem. Mam w nim wszystko - wszechstronność WinMo i zabawa iPhone. Jedynej rzeczy jakiej mi brakuje to wspomniana wyżej AutoMapa 
Na jaki soft pap czekasz?

LG cookie i inne dotykowce tego pokroju mają przeważnie swój soft i obsługują tylko jave (dlatego jest taka opcja w ankiecie). Zapomniałem dodać Symbiana, już jest.
13-05-2010, 01:37
sa tez linuxy nawet nokia ma.
czekam na automape
? ale bardziej np cos do forexa z ktorego zyje ale jak mowisz win ma ta wszechstronnosc ktorej android JESZCZE nie ma
czekam na automape
? ale bardziej np cos do forexa z ktorego zyje ale jak mowisz win ma ta wszechstronnosc ktorej android JESZCZE nie ma13-05-2010, 08:39
Na razie jestem na stopniu testowania różnych navi, by ocenić która najlepsza i chociaż trochę dorównuje AutoMapie
Właśnie źle odczytałeś, Android już nie jest w OS w fazie beta jak to miało miejsce w pierwszych jego wydaniach. Brak wszechstronności dotyczył iPhona, a android już dawno nadrobił straty. Do tego sprzedaje się lepiej niż iphony
Co do forexa Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links. i wszystko jasne :cool:
Właśnie źle odczytałeś, Android już nie jest w OS w fazie beta jak to miało miejsce w pierwszych jego wydaniach. Brak wszechstronności dotyczył iPhona, a android już dawno nadrobił straty. Do tego sprzedaje się lepiej niż iphony
Co do forexa Guests cannot see links in the messages. Please register to forum by clicking here to see links. i wszystko jasne :cool:13-05-2010, 08:41
ja polecam garmin mobile xt moim zdaniem lepsze jak automapa
13-05-2010, 17:52
borenks masz bana za oftopa
(ah ta władza...)
(ah ta władza...)
14-05-2010, 20:35
Nokia (kalkulator) e61 z symbianem 

20-05-2010, 22:59
Jak narazie używam iPhone 3G, jednakże planuję dorzucić do zestawu (nie zamienić) Androidka, np. HTC Magic'a